Print Icon
 

N. 16- Novembre de 2020

Editorial

   

Benvolguts/des,


El Nadal s'acosta, aquest diumenge hem començat l'Advent, temps de preparació i d'il·lusió per celebrar el naixement de Jesús. Des de l'ISCREB volem proposar-vos participar en la compilació d'imatges, rondalles, poesies, nadales que tant ens agrada recuperar per aquests dies que venen. Per altra banda, volem continuar donant ànims per passar la situació en la qual ens trobem. Des del nostre centre, ens mostrem optimistes i estem segurs que ens tornarem a trobar ben aviat. 


L'equip de l'ISCREB.

   

Notícies

[Josep Sastre] L'esperança  Advent, espera i esperança. Sabem qui esperem, l’Emmanuel, però quan hi posem rostre a Aquest esperat, se’ns fa difícil l’esperança

[Josep Manuel Vallejo] Teologia i Santedat..La festa de Tots Sants és la festa dels santificats, d'aquells que s'han deixat fecundar per l'Esperit Sant.

[Lluís Agustí] Amb el papa Francesc El Papa Francesc em sorprèn; em captiva la seva humilitat, serenitat i preocupació per la humanitat ferida, especialment per aquella part més feble i amb menys recursos humans per afrontar els efectes devastadors de la pandèmia. 

   

Agenda

   

2 de desembre, a les 12h. Presentació llibre "Anacoreta a la ciutat: la certesa intuïtiva" de Ramon Prat. Organitza Pagès editors, es realitzarà a l'Aula Magna de la Facultat de Teologia de Barcelona. El 3 de desembre es presentarà a Lleida, a l'IREL. 

   

Temps d'advent. Des de Salesians Espanya ens fan arribar aquest material obert i gratuït per preparar l'Advent i  Nadal. Cada dia una proposta. Doneu-hi un cop d'ull. Els jesuïtes també ens proposen recessos on-line cada diumenge d'advent. 

Del 24 de desembre al 6 de gener. Període de vacances de Nadal a l'ISCREB, no hi haurà classe. 

Vídeo del mes 

   
   
     
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email

Want to change how you recive these emails?

you can update your preferences or unsubscribe from this list.

ISCREB · Diputació 231 · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

www.iscreb.org