Print Icon
 

Núm. 18- Gener de 2021

Editorial

   
   

Benvolguts/des,


Obrim el segon semestre a l’ISCREB. Donades les circumstàncies de la pandèmia en la qual encara ens trobem, i prenent les mesures de seguretat convenients, continuem amb totes les classes en format virtual. Recordem que l'atenció al públic també es realitza de manera virtual. Al febrer, obrirem el segon torn de matriculacions, que es poden gestionar a través de la nostra pàgina web (www.iscreb.org). Aquesta és una segona oportunitat per llençar-se a estudiar aquest curs, si no et vas decidir a fer-ho al setembre. Oferim estudis en Ciències Religioses com el Batxillerat, el Grau o la DECA. També màsters com el de Diàleg Interreligiós, ecumènic i cultural o Diplomes d’Especialista com el de Mitologia i Simbologia o el de d’Estudis en Sant Tomàs d’Aquino. Per descomptat, també comptarem amb els cursos intensius de Formació permanent per a Mestres i professors de religió.  Bona continuació de curs, 


L'equip de l'ISCREBNotícies

[Ramon Prat] "Vam venir al món sense res i marxem sense emportar-nos res"  

Ramon Prat comenta el seu darrer llibre; "Anacoreta a la ciutat. La certesa intuïtiva", testament espiritual de vida.


[Francesc-Xavier Marín] Fraternitat humana, pau mundial i coexistència comuna: un document islamocristià 

El Papa Francesc i Ahmad al-Tayyib, Gran Imam de la Universitat d’al-Azhar, van signar conjuntament una declaració titulada Document sobre la fraternitat humana, per la pau i la convivència

[Núria Carulla] Any nou, vida nova 

Tornem a la proclamació de l’any de gràcia del Senyor. L’Esperança ens rescata de la impotència, perquè Déu està en el bé i en la bondat. La conversió ens endinsa en l’àmbit de l’Amor que Déu ens té i que podem comunicar als demés.

   

Agenda

Del 25 de gener al 5 de febrer: Inscripcions obertes pels estudis presencials de l'ISCREB.  

De l'1 al 16 de febrer: Inscripcions obertes pels estudis virtuals de l'ISCREB. 

   

1 de febrer, inici cursos on-line per a mestres i professors de religió reconeguts pel Departament d'Ensenyament:  "L'ERE davant d'una nova manera de fer escola" i "L'Avaluació competencial a la classe de religió: eines i estratègies"

20 de febrer, 10:30, conferència on-line la Psicologia alquímica de C.G Jung. Dintre del Diploma d'Especialista en Mitologia i Simbologia us convidem a participar a aquesta conferència gratuïta i oberta a tothom. Previa inscripció on-line. 

Vídeo del mes: Motius per estudiar a l'ISCREB

   
     
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email

Want to change how you recive these emails?

you can update your preferences or unsubscribe from this list.

ISCREB · Diputació 231 · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

www.iscreb.org