Print Icon
 

Núm. 15 - Octubre 2020

Editorial

   

Benvolguts/des,


les circumstàncies que estem vivint han fet aconsellable la suspensió de tota activitat presencial. Tant és així que, per primer cop a la nostra història, hem hagut d'anul·lar l'acte d'inauguració de curs. Ha estat a contracor. L'equip directiu del centre ha decidit seguir les recomanacions del Departament de Salut: reduir el nombre d'interaccions socials en l'àmbit de l'ensenyament universitari amb vistes a fer front a l'increment de casos de coronavirus que s'estan produint aquests darrers dies a casa nostra. Els professors han reorganitzat l'activitat docent tenint en compte aquesta incidència, per tal de seguir endavant amb les assignatures. Estem pendents de les indicacions de Salut per continuar d'una manera o altra, en funció de com vagi evolucionant la situació. Restem a la vostra disposició per abordar qualsevol dubte o comentari que vulgueu fer. 


L'equip de l'ISCREB.

   

Notícies

   

[Antoni Nello] Alguns aspectes ètics de la pandèmia de la COVID-19 La pandèmia de la COVID-19 ens ha colpit a tots. I seguim atrapats en la seva repercussió. Parlem de les conseqüències sanitàries, econòmiques, socials, polítiques i ètiques. 

[Rosa Maria Boixareu] Tornem-hi...La crisi del Coronavirus ha generat debats com el valor que té la gent gran per a la societat, el valor de morir acompanyat, o el de poder-se acomiadar d'amics i familiars abans de morir. 

L'ISCREB suspèn l'activitat presencial fins a nou avís L’ISCREB està pendent de les indicacions de Salut. En aquesta entrada trobareu el vídeo #totanirabe que pretén infondre ànims. 

   

Agenda

   

3 de novembre, 20h, Església del Roser a Igualada. Conferència: "La violència en la Bíblia" a càrrec del professor Jaume Angelats.  

4 de novembre, 19 h. a l'església de Santa Anna. El professor Josep Oton ens convida a la presentació del seu darrer llibre: "Tabor. El Déu amagat en l’experiència", publicat en català per l’editorial Claret.

28 i 29 de novembre. Recés d'Advent amb Maria Claustre Solé.  Organitzat per l'Abadia de Montserrat. Es requereix inscripció prèvia a: 

hostatgeriademontserrat@gmail.com

   

Vídeo del mes

   
   
     
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email

Want to change how you recive these emails?

you can update your preferences or unsubscribe from this list.

ISCREB · Diputació 231 · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

www.iscreb.org