Print Icon
 

Núm. 17- Desembre de 2020

Editorial

   
   

Benvolguts/des,


Ja som a les vigílies de Nadal en aquest temps tan estrany i complicat que vivim. De ben segur serà un Nadal diferent, amb menys celebracions però potser amb més profunditat i valor. Desitgem que tots estigueu bé i animats enmig d'aquest esforç conjunt que estem fent per afrontar la pandèmia.  Us desitgem unes bones festes viscudes en la Pau, la Joia i l'Esperança característiques del Nadal.


L'equip de l'ISCREBNotícies

[Josep Oton] Un Nadal més autèntic 

L’actual context sanitari ens obliga a celebrar el Nadal d’una manera diferent. Haurem de ser, per motius de seguretat, més austers. Menys convidats a taula, menys celebracions multitudinàries, menys bogeria consumista.


[Dolors Oller] De socis a germans: Fratelli Tutti  La nova encíclica del Papa Francesc vol proposar una “forma de vida amb sabor a Evangeli”, com volia sant Francesc d’Assís, en qui s’inspira. Francesc ens convida a un amor que va més enllà de les barreres de la geografia i de l’espai

[Francesc Torralba] Paraules de consol en la mort d'un ésser estimat  La pandèmia que patim ha posat de manifest, d’una manera diàfana, la nostra vulnerabilitat. Hi ha múltiples epifanies de la vulnerabilitat, però la mort és la més tràgica, la més expressiva.

   

Agenda

   

Durant tot el Nadal. L'ISCREB recollirà fotografies, nadales, poesies que recupereu a les vostres llars quan arriben aquests dies. Estarem contents de què les compartiu amb nosaltres, les anirem posant a les nostres xarxes socials. Només heu d'escriure un e-mail a comunicacio@iscreb.org

Del 24 de desembre al 6 de gener. Període de vacances de Nadal a l'ISCREB, no hi haurà classe. 

14 de gener, 19:30h. Conferència Ciència i Interioritat, per David Jou.  L'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) organitza un cicle de conferències en el qual es reflexiona sobre 'La interioritat'.

Bon Nadal i bon any!

   
     
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email

Want to change how you recive these emails?

you can update your preferences or unsubscribe from this list.

ISCREB · Diputació 231 · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

www.iscreb.org