Print Icon
 

Núm. 19- Febrer de 2021

Editorial

   
   

Benvolguts/des,

Aquest mes de febrer hem iniciat el segon semestre del curs tant pel que fa als estudis presencials com els virtuals. Donem la benvinguda als nous alumnes i als que continuen els seus estudis. Continuem amb les mesures de seguretat adients i seguim endavant impartint totes les classes virtualment i oferint l'atenció al públic continua sent de manera virtual. També acabem de començar el temps de Quaresma, un temps de renovació i conversió, de retornar al fonamental per tal de celebrar a fons les festes de Pasqua. 

Oferim estudis en Ciències Religioses com el Batxillerat, el Grau o la DECA. També màsters com el de Diàleg Interreligiós, ecumènic i cultural o Diplomes d'Especialista com el de Mitologia i Simbologia o el de d'Estudis en Sant Tomàs d'Aquino. Per descomptat, també comptarem amb els cursos intensius de Formació permanent per a Mestres i professors de religió. Molts ànims a tots en aquest equador del curs!L'equip de l'ISCREBNotícies

Ley Celaá Nova proposta de la classe de religió per itineraris.

Raquel Pérez dirigeix el Secretariat de la Subcomissió Episcopal d'Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola i,  En aquesta entrevista explica quina és la nova proposta que proposen els bisbes, al govern, per a integrar la religió en un àmbit d'educació.


El dubte de Tomàs

Manuel de Tuñas Martín, antic alumne de l’ISCREB ens parla en la seva tesina sobre Tomàs. la manifestació de fe de Tomàs ens posa sobre la pista de com s´arriba a aquesta fe en tractar-se d´una realitat transcendent.


L'aranya i la mona

Tal faràs tal trobaràs. Però en aquest conte de Sierra Leone s’obren portes a una nova comprensió. Certament els protagonistes estan triats amb molta cura: una mona i una aranya. Podem trobar un parella més desbaratada?.


   

Agenda

 CURSO MONOGRÀFIC    Els temples egipcis 

L’estudi dels temples, des dels més ben conservats, avui encara ben imponents, fins als que han patit més el pas del temps, ha aportat llum al coneixement d’aquesta civilització possibilitant una millor aproximació al fet religiós de l’antiga civilització nilòtica. impartit per  l'ESCOLA DE LLENGÜES CLÀSSIQUES

APRENDRENSENYAR 

Destinataris Mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya. Presentació de materials on line:

Baula, 19 d’abril a les 18’30h.

Cruïlla, 14 d’abril a les 18h.

Edebé, 13 d’abril ales 18h.

Santillana, 15 dabril a les 18’30h

Inscripcions

L'Institut Superior de Ciències de la Religió de Barcelona ens recorda que està a punt de començar el TERCER TRIMESTRE amb el curs Escape-Church, com aplicar la pedagodia els escape-room a l'àrea de religió. Paradoxalment, quan sembla que els alumnes volen escapolir-se de tota sonoritat eclesial, la pedagogia dels escapae-room pot ser una bona eina per entrar en els continguts de l'àrea de religió.

   

Vídeo del mes: Motius per estudiar a l'ISCREB

   
     
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email

Want to change how you recive these emails?

you can update your preferences or unsubscribe from this list.

ISCREB · Diputació 231 · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

www.iscreb.org

   

Add content for your email template in this text block.

Highlight specific content in your email template using this boxed text block.

Highlight specific content in your email template using this boxed text block.